Zoek in onze shop

KLIMAK HEEFT IN-HOUS SPECIALISTEN
DIE JE MET RAAD EN DAAD BIJSTAAN

Bent u op zoek naar een bepaald type
toestel of benieuwd naar onze prijzen?
Vraag dan nu een partner account aan.

MEER INFO

DUURZAAM GEREEDSCHAP
TEGEN BETAALBARE PRIJZEN

Van elk type gereedschap hebben wij de
juiste keuzes in huis. Zo bent u altijd goed
voorbereid voor uw volgende project.

MEER INFO

Onderhoud & Service

Service en onderhoud staan bij ons bedrijf hoog aangeschreven. Daarom zijn onze onderhoudscontracten maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en uw installatie maken wij graag een onderhoudscontract dat bij u past. Zo krijgt u wat u wenst en betaalt u nooit te veel. Natuurlijk kunt u bij ons ook zonder onderhoudscontract terecht voor een eenmalige inspectie en onderhoud van uw installatie.

Wij verrichten uitsluitend werkzaamheden aan de door ons geleverde en geïnstalleerde toestellen!

Om goed te kunnen blijven functioneren heeft een installatie onderhoud nodig. Een goed onderhouden installatie voorkomt veelal uitval. Als uw airconditioning of mechanische ventilatie op gezette tijden wordt gereinigd wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Vervuiling zorgt er bovendien voor dat uw installatie minder rendement geeft. Ongemerkt wordt er steeds meer energie verbruikt bij slechtere prestaties.

Wanneer de airco of warmtepomp te weinig koelmiddel bevat, bestaat het gevaar dat de compressor onvoldoende wordt gesmeerd. Het energieverbruik neemt toe en op termijn kan dit er zelfs toe leiden dat de compressor onherstelbaar wordt beschadigd. Ook de werking van de filters nemen geleidelijk af en door ophoping van opgevangen pollen en stofdeeltjes kunnen gezondheidsklachten ontstaan.

Zowel bij eenmalig onderhoud als bij een onderhoudscontract wordt uw installatie door onze servicemonteur volledig schoongemaakt, wordt de installatie nagekeken en volgt er een controle op de juiste werking. Zo nodig worden eventuele tekorten van het koelmiddel aangevuld. Tevens wordt de installatie gecontroleerd op veiligheid.

Neem contact met ons op en wij informeren u graag uitgebreid over onze service- en onderhoudscontracten.


WELKOM BIJ KLIMAK,

Klimak is een technische handelsonderneming in airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling ,warmtepompen en alle bijbehorende installatiematerialen en gereedschap. Vanuit onze magazijn leveren wij alle materialen voor installatie en onderhoud aan bedrijven en gecertificeerde installateurs.

Door ons assortiment te beperken tot uitsluitend de laatste modellen en materialen met de beste prijs kwaliteit verhouding zijn we in staat om onze prijzen zeer concurrerend te houden.

Efficiëntie, Deskundigheid en Klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.