Zoek in onze shop

KLIMAK HEEFT IN-HOUS SPECIALISTEN
DIE JE MET RAAD EN DAAD BIJSTAAN

Bent u op zoek naar een bepaald type
toestel of benieuwd naar onze prijzen?
Vraag dan nu een partner account aan.

MEER INFO

DUURZAAM GEREEDSCHAP
TEGEN BETAALBARE PRIJZEN

Van elk type gereedschap hebben wij de
juiste keuzes in huis. Zo bent u altijd goed
voorbereid voor uw volgende project.

MEER INFO

BRL100 Certificering

In overeenstemming met artikel 10 van F-Gassen verordening (eu) 517/2014 moeten wij u op de hoogte stellen van de verplichting om een ​​aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur van een BRL100 gecertificeerd bedrijf.

In bedrijf stellen van een airco installaties of een warmtepomp met alleen een persoonscertificering of zonder een bedrijfscertificering (BRL100) is niet toegestaan.

Wij kunnen vanuit onze moederbedrijf met BRL100 certificering U als geregistreerd partner hierbij indien nodig assisteren.


WELKOM BIJ KLIMAK,

Klimak is een technische handelsonderneming in airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling ,warmtepompen en alle bijbehorende installatiematerialen en gereedschap. Vanuit onze magazijn leveren wij alle materialen voor installatie en onderhoud aan bedrijven en gecertificeerde installateurs.

Door ons assortiment te beperken tot uitsluitend de laatste modellen en materialen met de beste prijs kwaliteit verhouding zijn we in staat om onze prijzen zeer concurrerend te houden.

Efficiëntie, Deskundigheid en Klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.